Hotell Birger Jarl, Stockholm

Posted by admin on June 03, 2016
Hotell

I centrala delarna av Stockholm hittar du Hotell Birger Jarl ett fyrstjärnigt boende med närhet till allt som huvudstaden kan erbjuda. På hotellet som inrymmer 271 rum så hittar du även ett gym högst belägen i hotellet, restaurang och lobbybar. Ett business center och konferenslokaler som rymmer hela 350 personer. Byggnaden har dessutom eget garage och numer laddning för elbilen.

Rummen är i nutida design och en stor del av rummen har designats och inretts av företaget PMI Hotellinteriör som med modernt tänk har renoverat och försett rummen med en nutida design som passar för ett storstadshotell som Birger Jarl. Rummen som består av både vanliga rum och sviter har genom åren genomgått en fantastisk förvandling med en Skandinavisk design och en helt ny färgsättning.

På Tulegatan 8 så hittar du Hotell Birger Jarl och i närområdet så finns både caféer och restauranger. På promenadavstånd så hittar du både Observatorielunden och Humlegården med Kungliga Biblioteket alldeles intill. Med en promenad på ungefär 10-15 min så kommer du till Stureplan med mängder av shopping och restauranger. Ett nöje att strosa kring Stureplan dagtid med alla butiker och ett av stans bästa kvarter med kvällsnöjen kring just Stureplan.

Hotellet har fått många fina omdömen på Internet och gäster känner sig nöjda med sin vistelse på hotellet. Så nästa gång du besöker Stockholm så varför inte prova Hotell Birger Jarl och skapa din egna uppfattning av detta hotell.