Fantastiska Köpenhamn

Posted by rnn.yqe. on December 30, 2012
Tips

Om man vill resa lite “utomlands” för att uppleva ett annat lands kultur och puls kan det vara ett bra tips att resa till Köpenhamn för några dagars avkoppling. Man behöver inte lägga för mycket pengar på att ta sig till staden för en weekend och det finns många bra kommunikationer. Ändå får man känna av att befinna sig utomlands för några dagar.

Res till Köpenhamn

Den som bor i södra Sverige reser enkelt med tåg eller buss till Köpenhamn och för oss som bor lite längre upp i Sverige är det inga problem att enkelt ta sig till Köpenhamn. Det har blivit förhållandevis billigt och enkelt att resa med flyg till Danmarks huvudstad.

Väl i Köpenhamn finns många olika boenden att välja mellan. Om man vill bo billigt kan ett tips vara att boka ett rum på ett enkelt hotell som heter Generator Copenhagen.  Här kan man hitta ett dubbelrum för under tusenlappen om man har tur och rummen håller en standard som man kan acceptera. Om man vill kosta på sig ett boende som kostar mer och kanske satsa på lite lyx kan man hitta många bra hotell på sidan hotell Köpenhamn. Här finns de flesta av hotellen i Köpenhamn listade och ett tips kan vara att boka in sig på ett hotell som ligger i närheten av Ströget. Den stora paradgatan i Köpenhamn är central i staden och här är det nära till mängder av sevärdheter.