Koppla av i Uppsala

Posted by rnn.yqe. on November 26, 2012
Tips

Någon gång i livet kan man unna sig en riktigt lyxig helg på något tjusigt hotell i en trevlig stad. Vi vill tipsa om en weekend i Uppsala. Här finns några riktigt vackra och lyxiga hotell och i Uppsala finns också mycket att uppleva!

Uppsala är en stad som har mycket att erbjuda och det är också en stad som känns sådär lagom stor. Här finns känslan av småstadsidyll tillsammans med en storstads utbud av nöjen och sevärdheter. Ta dig tid att strosa runt i de vackra parkerna i Uppsala och stig också in i Uppsala Domkyrka för en stunds stillhet.

Lyxig avkoppling

Många människor väljer budgethotell eller i alla fall hotell med ett mindre antal stjärnor för att komma undan lite billigare. Vi vill slå ett slag för det lite lyxigare boendet. Många gånger är det faktiskt hotellboendet som är den största upplevelsen när man semestrar och varför inte kosta på sig en lite lyxigare helg lite nu och då. Det kan vara skönt och festligt att mötas av en flaska kyld champagne när man stiger in i hotellrummet för att påbörja sin lyxiga och avkopplande helg. Att unna sig lite lyx kan vara mycket skönt för den många gånger sönderstressade vardagsmänniskan. Du kan enkelt hitta en hel del lyxiga och samtidigt prisvärda hotellrum i Uppsala på Hotell Uppsala. Ta dig tid att jämföra hotellen och se sedan fram emot en fantastisk helg med lyx, avkoppling och kanske lite massage eller bastubad på ett Spa på hotellet. Det kan du vara värd och det gör att du får ladda batterierna för att klara av det många gånger jobbiga vardagslivet.